Vinterferie på Røsnæs

 

Vinterferie med store naturoplevelser. 

 

FAMILIETILBUD for 2 voksne og 2 børn (3-12 år). 

Kr. 625,- pr. person, pr. nat inkl. 3-retters middag og morgenmad

 

OVERRASKELSE TIL BØRNENE PÅ VÆRELSET ;-)

Jeres værelse er klar fra kl. 14.00, og der vil være en lille overraskelse til børnene på værelset.
Hver dag mellem kl. 14.00 og 16.00, server vi kaffe-kage-tapas. Så husk at bestil dette på forhånd. Kr. 75,- pr. person. 

FACILITETER

Vinterferie på Røsnæs på det vestlige Sjælland er en ferie i naturen. Det varme tøj skal pakkes og vi har et kort til jer i receptionen, hvor I også får gode råd til hvor der er godt at tage hen. Når I kommer hjem fra gå- eller cykelturen, så er der på hotellet mulighed for at spille petanque eller kongespil. Og indendørs har vi en masse brætspil, som I kan lån og hygge med i vores lounge.
SAUNA: Vi tænder også gerne vores sauna, så I kan få varmen efter en tur på Røsnæs.
I kan tilkøbe vores sauna-pakke, med blandt andet en scrub. Pris for sauna-pakke kr. 100,- pr. person.

Vinterferie på Strandhotel Røsnæs

Nyd et par dage i vinterferien på Røsnæs. Den friske luft kalder og naturen er begyndt at vise tegn på forår. Læg computeren væk, sæt mobilen på lydløs, og nyde familien, naturen og stilheden.  Vi garantere en aktiv vinterferie med en masse naturoplevelser og samvær.

Måske I for første gang vil prøve at vinterbade. Så har vi det perfekte sted til første-gangs-vinter-bader: Røsnæs Aktivitetshus; - hop direkte i det kolde vand og løbe bagefter ind i saunaen. Det er en frisk og sjov oplevelse for hele familien.

I kan også tage jeres mountainbike med hjemmefra - eller lej en af os. Husk et par gode sko og noget varmt tøj. I er omgivet af den smukkeste natur, og vi anbefale at I tager ud og oplever den.

Strandhotel Røsnæs inviter indenfor i en god seng at sove i, og vores "naboer" inviter udenfor til spændende vinterferieaktiviteter.

Røsnæs har 13 unikke landmarks.

Se her lidt film fra 2 af disse landmarks. Ta' herud og oplev dem "live" i vinterferien. 

FAMILIETILBUD: 

2 dobbelt værelser med connecting-doors, 3 retters middag og morgenmad.

Kr. 625,- pr. person, pr. nat/ for 2 voksne og 2 børn. 

Skriv "Vinterferie" i emne-feltet.  Gælder fra den 10. til 16. februar 2020.  

 

Book nu via email til info@sh-r.dk 

 

 

Oplevelser ved Strandhotel Røsnæs 

- se her 4 oplevelser for børn i vinterferien og find flere seværdigheder på denne seværdigheds side

Naturlegeplads og dyr

Naturskolen på Røsnæs er et rigtigt familie udflugtssted. Her kan børnene lege på naturlegepladsen, kæle med geder, får og heste. Den medbragte mad kan spise på de opstillede borde-bænkesæt eller du kan besøge Cafe Edderfuglen, der servere frokokst. 

Læs mere her om Natureskolen 

 

 

Dyrehøj Vingård og Café

5 km fra hotellet finder du Danmarks største vingård - Dyrehøj Vingård. Her kan du få en rundvisning i vinmarkerne, høre om vinen tilblivelse og smage på årets høst.  Og du kan nyde frokosten i deres cafe og gå tur på de stejle skrænter, hvor druerne i disse dage høstes. 

Læs mere om Dyrehøj Vingård

Røsnæs Fyr & Cafe

Tag en tur helt ud på spidsen af Røsnæs. Her finder du fyret, hvor du kan gå op og nyde den unikke udsigt. Du kan købe en kop kaffe i Cafe Fyret og nyde naturen, udsigten og solen. 

 

Info om åbningstider

Røsnæs Rundt

Røsnæs Rundt - er 13 landmarks, der tilsammen danner en vandrerute rundt på Røsnæs. 11 af de 13 landmarks er små opholdssteder, der fortæller en særlige historie. De sidste 2 landmarks er fysiske bygninger i landskabet: Naturrummet og Aktivitetshuset på Havnen. 

Læs her om de 13 landmarks

Gyngestativ på Strandhotel Røsnæs