Jeg nyder naturen – og du er inviteret med!

26. maj 2020

Ups… hvor blev dagen af? Nu er det ved at være mørkt, og der er så meget, jeg gerne ville have gjort og have nået. Jeg ville også gerne have haft lidt tid til eftertanke og til at være sammen med min familie – jeg kalder det ’tid til, at min sjæl indhenter mig’. Men det bliver så heller ikke i dag.

Har du også en oplevelse af, at hverdagens hurtige tempo ligesom sniger sig ind på dit liv og stjæler dine timer og dage – og at det kan være svært at stoppe op? Så læs med her, for jeg har fundet en opskrift, der får tempoet ned, humøret op og sætter livet lidt på ’hold’.  Og jeg fandt den lige uden for min dør i Røsnæs skønne natur.

Opskriften er enkel og kræver ganske lidt: Gode sko, påklædning efter vejret, gerne en flaske vand eller en termokande og måske en god ven at følges med. Og en slukket telefon. Så er det bare afsted – ud i naturen. Her på Røsnæs er der mange forskellige former for natur: Fantastiske lange strande, flotte skrænter, store græsarealer med udsigt og højt til himlen, oprindelig skov – og fine opdyrkede arealer med vingårde. Så du kan vælge den favorit, som du ved, giver dig sindsro, løsner knuderne, mildner problemerne og nærer dit gode humør.

De fleste kender nok følelsen af, at en god gåtur i smuk natur gør godt på mange måder. Og faktisk har undersøgelser vist, at den er god nok. At natur er godt mod stress – og at vild natur har en særlig god effekt, måske fordi den spejler vores indre knudrede landskab.

Uanset, hvilken ’tro’ du bekender dig til. Om du går for at tænke, for at få motion, for at nyde naturen, for at mærke meningen med livet – eller måske for det hele; er du velkommen her på Strandhotel Røsnæs.

Her har vi naturen helt tæt på. Bølgerne kan vi høre hele tiden som havets rolige åndedrag. Rådyrene besøger vores have – og kort herfra ligger det store smukke naturområde på spidsen af Røsnæs.

Velkommen!