SOMMEROPHOLD

Nyd en sommer på Strandhotel Røsnæs

  

  

HOLD DIN SOMMERFERIE PÅ STRANDHOTELLET

4 dage med kultur og natur - "næsten" all inclusiv

Strandhotel Røsnæs byder på en dukkert i Kalundborg fjord, som også er hjem til en af Danmarks største havne. Hotellet har sin helt egen strand med badebro. Rundt omkring på hotellet er der mange muligheder for at ligge og slappe af med en bog eller et magasin, alt imens I er omringet af den smukkeste natur. I loungen ved morgenmadscaféen finder I brætspil, aviser og magasiner til fri afbenyttelse og i receptionen er det muligt at leje mountain bikes, købe is, snack og andre forfriskninger. Det er også muligt at købe et glas vin eller en flaske, som I kan sidde og nyde til den fantastiske hav udsigt.

RØSNÆS; Vinen er dyrket lige her på Røsnæs, på Danmarks største vingård, som bestemt er et besøg værd. Nyd også en lækker gourmet middag med hav udsigt på vores anmelderroste restaurant Naes. Røsnæs byder endvidere på vandreture med guide rundt i den smukke natur, som den kendte maler T.H Lundbye har malet mange flotte malerier af. I kan også besøge det gamle fyrtårn og få en kop kaffe og en kage ved fyrtårnets cafe. Kalundborg golfklub tilbyder også en dag med golf og frokost ude i klubben.

 

Vi har følgende 4 dagsprogram til dit sommerophold:

Dag 1:

kl. 14.00   Check in
kl. 18.00   3-retters-middag
Overnatning i dobbeltværelse

Dag 2: 

kl. 8.00 - 11.00 Morgenmad
kl. 18.00   3-retters-middag
Overnatning i dobbeltværelse

Dag 3:

kl. 8.00 - 11.00 Morgenmad
kl. 13.00   Frokost; Stjerneskud og kaffe-kage-tapas 
Overnatning i dobbeltværelse

Dag 4:

kl. 8.00 - 11.00   Morgenmad
kl. 11.00   Check ud

 

kr. 2.265,- pr. person

i delt dobbeltværelse. 

Ovenstående pris gælder juni, juli og august 2020.

 

KALUNDBORG; Hotellet ligger 5 min. i bil fra Kalundborg centrum. Som byder på nordens eneste fem tårnede kirke, et museum og en gåtur i den gamle bydel. I Kalundborg centrum er der også mulighed for at besøge caféer, restauranter og I kan shoppe i de mange gode butikker. I havneparken er der mulighed for at tage en dukkert. Der ligger også legeplads og caféer, hvor det er muligt at få is, frokost og Costa Kalundborg kaffe.

Kalundborg, som jo tilbage i middelalderen var Danmarks hovedstad, byder til den dag idag, på en masse oplevelser. Så book nu og få en fantastisk sommer med natur og byliv alt sammen i en by.

 

AFBESTILLING ER MULIG HELT IND TIL ANKOMSTDAGEN KL. 14.00

 

Restaurant Naes

Restaurant Naes står for maden, som de plejer, og du kan bestille det som take-away, hvis du er mest tryg ved det.

Råvarer købes hos gode lokale leverandører og i køkkenet er der hver dag fokus på bæredygtighed, økologi og reducering  af madspild.

Det er muligt at bestille vegetar retter eller retter uden gluten m.v. Blot skriv det i kommentar feltet til os, så vi ved besked på forhånd.

Skaldyr på menuen

Hver onsdag fra den 1. juli til og med onsdag den 10. august har vi skaldyrfrokost. Her kan I vælge mellem en "medium" skaldyrsfrokost eller vores skaldyre "de lux".  

Det er også muligt at få skaldyrsfad andre dage, så skal det blot bestilles 2 dage i forvejen. 

Besøg Danmarks største Vingård

Dyrehøj Vingård er Danmarks største vingård. Her kan du tage en vandretur i vinmarkerne, besøge gårdbutikken og smage deres egen vin eller gin i deres nye vinbar. 

Læs mere om Dyrehøj Vingård 

Vi passer godt på jer

Ligesom alle andre steder i Danmark, så er det også her hos os lidt anderledes end det plejer at være pga. Corona, men vi passer godt på jer. Vi følger myndighedernes anvisninger, vi har håndsprit tilgængeligt mange steder på hotellet og i restauranten, og I er velkommen til at bestille måltiderne, som take-away, hvis I føler jer mere trygge på værelset, på vores plæne m.v. 

Hotellet er bygget således at værelserne er fordelt på gange, der ligger i både nordlig, sydlig og østlig retning. Det vil sige, at vi har et stort areal at kunne fordele gæster på. Så I ikke nødvendigvis vil møde andre gæster på jeres gang. Det vil næsten føles, som om I har stedet for jer selv.

Book sommerophold på Strandhotel Røsnæs her

Udfyld denne blanket og tryk send så får du en bekræftelse retur fra os, så snart vi har booket jer ind. 

Har I spørgsmål kan I ringe på tlf. 21 21 63 49. 

 

Vi glæder os til at byde jer velkommen. 


Børn under 3 år bor gratis