Smag Lokalt

8. – 12. februar 2022

tirsdag til lørdag kl. 18 i uge 6

Restaurant Næs vægter samarbejdet med de lokale fødevarer producenter højt, og vi benytter os – så meget som muligt – at årstidens lokale råvarer,
når vi sammensætter vores menuer til vores brasserie og gourmet restaurant.

I uge 6 deltager vi, derfor også i ‘Smag lokalt’ – en madfestival, som Destination Sjælland arrangere.
Her kan du komme ud til lokale spisesteder i hele Destination Sjælland, og smage forskellige menuer basseret på lokalproducerede fødevarer.

Til denne madfestival har vi sammensæt nedenstående specielle 6-retters menu:

———-oOo———-

Smag Lokalt på Restaurant Næs
6-retters GOURMETMENU

Røsnæs toast med trøffel og skinke fra Slagter Jacob.

***
Kartofler fra Kieselgården kaviar og cremet blanquet sauce.

***
Spæde kål fra Kieselgården og skummet sauce på hø ost.

***
Sprød tærte med rogn fra Musholm

***
Svinemørbrad fra Duroc med løg og jordskok fra Kieselgården.

***
Kaffe mousse fra Costa Kalundborg med chokolade sorbet.

———-oOo———-

Pris DKK 695,- 
(normalpris for 6 retters gourmet er DKK 775,-)

Tilkøb af vinmenu DKK 525,-

———-oOo———-

Bemærk: vi kører kun denne særlige 6 retters menu i disse dage,
så det er ikke muligt at bestille den almindelige 4, 6, eller 8 retters menu i Gourmet restauranten.

BOOK BORD via nedenstående kontaktformular eller på tlf. 50 10 30 40.