STRANDHOTEL RØSNÆS

Ligger ”med fødderne i vandkanten”  og med skov og fjord  som nærmeste naboer.

Hotel receptionen finder du ved det store glas parti.  Herfra er der tilgang til alle værelserne.

VÆRELSERNE

Værelserne på Strandhotel Røsnæs er opført i en klassisk enkel stil med skandinavisk design fra bla. Norr11. Mange af værelserne har den smukkeste udsigt ud over Kalundborg Fjord; åbner du vinduet, kan du falde i søvn til bølgelyd. Andre værelser på Strandhotellet har udsigt – og udgang – til vores grønne haveområde med ro og sol, måske er du heldig at se en hare eller et par af de rådyr, der holder til i området.

 

Strandhotel Røsnæs har gratis WiFi på hele hotellet og TV på værelserne med internationale kanaler. Alle værelser har eget bad og toilet. Nogle værelser er forbundet med døre – connecting doors – meget velegnet til børnefamilier.

 

På Strandhotel Røsnæs har vi også en stor brudesuite med sofagruppe, badekar, to håndvaske og hav-kig. Skal I forkæle hinanden ekstra meget, så er suiten et godt valg. 

MORGENMADSRESTAURANTEN

På Strandhotel Røsnæs serveres morgenmaden i morgenmadsrestauranten, der ligger centralt placeret oppe i forbindelse med hotelværelserne. Fra morgenmadsrestauranten er der udgang til vores hyggelige gårdhave. 


Morgenbuffeten har et fornuftigt udvalg af brød, pålæg, blødkogte æg m.m. – ja, noget for enhver smag.

Til den søde tand er der croissanter og tebirkes.


Kaffen brygges på Peter Larsen Kaffe, og du kan vælge mellem cafe Latte, Expresso, Cappochino og mange flere varianter.

Til børnene er der varm kakao samt appelsin- og æblejuice.