FORÅRSOPHOLD

Nyd foråret ved Strandhotel Røsnæs

  

  

FORÅRSOPHOLD

Nyd 2 dage væk fra hverdagen

Trods omstændighederne har vi stadig åben for gæster, og vi passer godt på jer.

Strandhotel Røsnæs ligger midt i noget af det smukkest natur, vi har masser af frisk luft, der indbyder til aktiv ferie. Varmen er på vej, så I kan nyde hinanden og udsigten under den åbne himmel.

Så har du brug for at komme lidt væk; komme ud og mærke vinden i håret og den friske luft i lungerne, vil vi varmt anbefale at du kombinere dit besøg hos Strandhotel Røsnæs med aktiviteter i vores smukke natur. Vores restaurant levere take-away, som du kan nyde på terrassen, på værelset eller tage det med på tur.

Vi har følgende 2 dagsprogram til dig:


Dag 1:

kl. 14.00   Check in 
kl. 18.00  3-retters-middag 
Overnatning i dobbeltværelse 

Dag 2: 
kl. 8.00 - 11.00   Morgenmad
kl. 13.00   Frokost; Stort Stjerneskud 
kl. 18.00   Dagens ret + Kaffe-kage-tapas til dessert 
Overnatning i dobbeltværelse 

Dag 3:
kl. 8.00 - 11.00   Morgenmad, der serveres på bakker 
kl. 11.00   Check ud

 

kr. 1.495,- pr. person

i delt dobbeltværelse. 

Ovenstående pris gælder april og maj 2020. 

 

AFBESTILLING ER MULIG HELT IND TIL ANKOMSTDAGEN KL. 14.00

 

Restaurant Naes

Restaurant Naes står for maden, som de plejer. 

Råvarer købes hos gode lokale leverandører og i køkkenet er der hver dag fokus på bæredygtighed, økologi og reducering  af madspild. 

Det er muligt at bestille vegetar retter eller retter uden gluten m.v. Blot skriv det i kommentar feltet til os, så vi ved besked på forhånd. 

Cykle eller gå Røsnæs Rundt

På hotellet kan I leje mountain bikes, og i receptionen har vi et kort, så I kan finde vej. I kan også går rundt til en eller flere af vores 13 landmarks. der udgør hele Røsnæs Rundt ruten. I kan tage turene hver for sig eller I kan tage hele turen på de ca. 25 km.  Røsnæs Rundt bringer dig ud i den smukkeste natur. Op og ned ad skrænter. Ned til vandet og retur op i skoven og ud på de åbne marker. 

De 13 Røsnæs Rundt landmarks 

Nyd en take-away middag med udsigt

Vi har smørrebrød til frokost og varm mad til aften. Nyd den med udsigt til Kalundborg fjord. Hotellet har rigtig mange "oaser", hvor I kan sidde uforstyrret og i god afstand til andre gæster.  Vi har både tæpper og lammeskind, så I kommer til at sidde lunt. 

Se her take-away-menu fra Restaurant Naes    

Vi passer godt på jer
- og det bliver næsten som at have det hele for jer selv.

Ligesom alle andre steder i Danmark, så er det også her hos os lidt anderledes end det plejer at være pga. Corona, men vi passer godt på jer. Vi placer, så vidt muligt, kun gæster på de værelser, hvor I har mulighed for at gå direkte fra værelset og ud til jeres egen lille "terrasse" eller på værelser med fransk altandør. Morgenmaden serveres på bakker til jer, og de øvrige måltider serveres i take-away-poser, så I kan nyde det på værelset, i hotellets lounge eller udenfor. I kan altså sætte jer, der hvor I føler jer mest trygge ved at være.

Hotellet er bygget således at værelserne er fordelt på gange, der ligger i både nordlig, sydlig og østlig retning. Som I måske kan fornemme på billedet. Det vil sige, at vi har et stort areal at kunne fordele gæster på. Så I ikke nødvendigvis vil møde andre gæster på jeres gang. Det vil næsten føles, som om I har stedet for jer selv.

Book forårsophold på Strandhotel Røsnæs her

Udfyld denne blanket og tryk send så får du en bekræftelse retur fra os, så snart vi har booket jer ind. 

Har I spørgsmål kan I ringe på tlf. 21 21 63 49. 

 

Vi glæder os til at byde jer velkommen. 


Børn under 3 år bor gratis