FIRMA OVERNATNING & FIRMAAFTALER

Overnatning i Kalundborg

Strandhotel Røsnæs er et af de største overnatningssteder i Kalundborg. Vi tilbyder gode priser på overnatning i Kalundborg til både firmaer, konference gæster og alle som skal ud og nyde livet enten som par eller med familien. Vi kan klare overnatning til et hvert formål.

 

Behov for aftale om firma overnatning?

Strandhotel Røsnæs har mange overnattende erhvervsfolk, konsulenter og håndværkere, der har projekter i Kalundborg. Har jeres medarbejdere behov for overnatning - i en kortere eller længere periode - så kontakt os for en firmaaftale, der gør nemt, billigt og hurtigt at booke og afbestille værelser. 


Kontakt receptionschef Louise Andersen for en snak omkring en firmaaftale.

Ring tlf. +45 50 10 30 40

Email: louise@sh-r.dk

 

LOALITETSPROGRAM

 

Medarbejdere som er tilknyttet en firmaaftale bliver en del af vores loyalitetsprogram, som giver specialpriser og rabatter i Restaurant Næs på hverdage. 

Så er du sikker på, at dine ansatte altid har mulighed for et godt og sundt måltid mad. 

 

BOOKING VIA MOBILEN

 

I får et firmalogin direkte til vores hjemmeside, så kan I nemt og hurtigt booke værelser til jeres særlige firmapris.
I kan give dette login til de medarbejdere, som selv skal booke og så opnår de jeres særlige firmapris hver gang.


Første gang jeres medarbejder har været på dette firmalink via deres smartphone, så kan de gemme linket på deres hjemmeskræm, så har de nem og hurtig adgang næste gang de skal booke.   

Kom gerne til receptionen og få hjælp hertil.

 

SMART CHECK IN OG CHECK UD

 

Jeres medarbejdere kan check in hele døgnet - er der noget, der ikke fungere, så er hjælpen altid 5 min. væk - også uden for receptionens lukketid.

Når det er tid til check ud, kan jeres medarbejdere betale og check ud via mobiltelefonen. Det er naturligvis også muligt at vi sende en faktura direkte til firmaet. 

 

Gourmetophold på Røsnæs