Dyrehøj Vingaard

5 km fra hotellet finder du Danmarks største vingård – Dyrehøj Vingaard med over 30.000 planter fordelt på 15 forskellige sorter.

Dyrehøj Vingaards butik- og vinbar er åben hver dag hele året. I butikken kan du gå på opdagelse i det store sortiment af egen produktion af prisvindende vin og spiritus. Fokus ligger på hvidvin, rosé og mousserende vine, men du vil også finde dessertvine, hedvine, cider og frugtvin. I spiritusafdelingen finder du gin, whisky, vinbrændevin, likører og meget andet, som alt sammen bliver produceret på vingården.

I vinbaren kan du gå på opdagelse i RÖS vinene. Der er mindst 12 åbne vine til smagning og vindispenserne giver dig mulighed for at smage dem alle, lidt af gangen. Skulle sulten snige sig ind under dit besøg kan du nyde charcuteri i vinbaren eller et godt måltid i caféen. Slut dagen med et glas køligt rosé eller en kop kaffe på terrassen.

Der er mange muligheder for guidede ture hele året. Turene kan bookes via hjemmesiden eller arrangeres efter aftale.

Hvis du i forbindelse med dit ophold på Strandhotel Røsnæs besøger hotellets Restaurant Næs, er det muligt at købe RÖS vin til maden.

Find Dyrehøj Vingård på Google Maps:

DYREHØJ VINGAARD
Røsnæsvej 254, Kalundborg

Startet: 2008
Plantet: Ca. 9 ha med ca. 30.000 vinstokke
Sorter:
Bl.a. Solaris, Muscaris, Johanniter, Pinot Noir, Rondo, Cab. Cortis og Cab. Cantor
Vine:
Hvid, rosé, mousserende, rød, portvin samt diverse spiritus