Arrangementer i Restaurant Naes på Strandhotel Røsnæs 

OBS! I vores restaurant har vi selvfølgelig tilpasset vores forhold til disse "Corona-tider". Vi har godt plads mellem bordene, ingen servering i baren - kun fra bordene. Vi er hyppigere ude og rengøre toiletterne. Håndsprit til gæster er placeret ved alle indgange og rundt omkring i selve restauranten.  Og vi lukker naturligvis ikke mere end 50 gæster ind ad gangen. 

GRILL I GÅRDHAVEN
- hver mandag fra 8. juni til og med 10. august 2020

Hver mandag tænder vi op i grillen i gårdhaven. Vi griller 3 slags kød og pølser. Pølserne er leveret af den lokale Slagter Jacob, der har sit eget pølsemageri. På grillen finder du også koteletter, der er leveret af Røsnæs Duroc. Røsnæs  Duroc er helt anderledes end traditionelt grisekød. Med dens fedtmarmorering, bliver den ofte betegnet som "Gourmet grise".   Ud over kød vil der være et udvalg af salater og kartofler samt diverse saucer og dressinger. Dessert kan tilkøbes på dagen. 
Om mandagen har vi ikke a la carte kort.

Pr. person: 275,-

Børn under 12 år til halv pris

Book bord her

SKALDYRSFROKOST 
- hver onsdag fra 1. juli til og med 12. august

Hver onsdag i juli og de 2 første onsdage i august har vi skaldyrsfrokost.  Vores skaldyr serveres på fade "family style".  På fadene finder du blandt andet; pil-selv rejer, krabbeklør og jomfru hummer og hertil serveres smør, brød og garniture.

Skaldyrsfrokost, kr. 399,- pr. person 

Skaldyrsfrokost "de luxe", kr. 899,-  pr. person. 

Ønsker du at forkæle dig selv og dine nærmest ekstra meget, så prøv vores "skaldyrsfad de luxe", den indeholder udover ovenstående også kaviar, østers og hummer.

Vores skaldyrsfad kan også bookes til frokost andre dage. Her skal de bookes min. 2 dage i forvejen, og I skal være minimum 2 personer.

Børn under 12 år til halv pris

Book bord her

Julefrokost 2020

Hold årets julefrokost på Strandhotel Røsnæs.

Datoer; Fredag 20. nov, Lørdag 21. nov, Fredag 27. nov, Lørdag 28. nov, Fredag 4. dec, Lørdag 5. dec, Fredag 11. dec og Lørdag 12. december 2020.

Pris oplyses senere. 

Det er muligt at booke en forhåndsreservation hos Restaurantchef, Christian Børnig, Tlf. 29 77 17 71, email: selskab@sh-r.dk

Påskefrokost - 2021

Nyd en påskefrokost i vores smukke restaurant med udsigt til Kalundborg Fjord.  

Pris og menu oplyses senere. 

PINSEFROKOST -  2021

Nyd en pinsefrokost på Strandhotel Røsnæs. Vi server fra kl. 12.00 - 14.30 pinsefrokost.

 

Menuen kommer senere

Pr. person: 385,-           

Børn under 12 år til halv pris

Book bord her

Valentines middag - 14. Februar 2021

Nyd en romantisk valentines middag i vores restaurant. Aftenen starter med champagne og snacks, herefter en 3-retters menu efterfulgt af kaffe og sødt. 

Pris oplyses senere