Når det gode samarbejde skal gå i samme retning 


Så er fokus på værdier, en god fælles kultur og sundt arbejdsmiljø uundværlige følgesvende

 

 

Her på Strandhotel Røsnæs samarbejder vi med gruppe facilitator og business coach Liselotte Rørup, som sammen med jer tager disse emner under kærlig behandling. Gennem praktiske øvelser, der involverer hver enkelt deltager, arbejdes der hen imod gladere og mere motiverede medarbejdere med en bredere forståelse for de behov virksomheden og de selv har.

  Vi tilbyder 3 forskellige emner, som tilpasses jeres virksomheds specifikke behov ved en forudgående planlægnings samtale med Liselotte.

Forandringens proces

Forandring skaber utryghed hos mange, men forandring er et livsvilkår! Jo bedre dit team, din afdeling eller din ledergruppe er forberedt på forandringen, jo bedre den forandring, der er undervejs er forankret i dem, jo bedre er de til at håndtere den.
Der er flere stadier, man skal igennem for at skabe forandring/udvikling, hvis alle parter skal opnå forståelsen for arbejdet og motiveres til at understøtte det. Forandringens proces sætter fokus på disse stadier og på, hvordan hvert enkelt individ både kan og bliver klar til at udfylde deres særlige rolle i forandringsprocessen. Vi skal arbejde med øvelser i langsommelighed, at være i ubehaget, handling, momentum og tillid. Denne proces kan du kick-starte ved at inddrage ”Forandringens proces” i jeres seminar, workshop eller konference.

 

Værdier og Motivation

Vores værdier er det, der driver os i vores liv, både arbejdsmæssigt og personligt. Gang på gang har jeg set, hvordan mennesker, der kender deres værdier og menneskelige grundbehov motiveres i forhold til disse, præsterer bedre og føler mindre stress i hverdagen.
Denne session sætter spot på værdier og grundbehov. Vi skal arbejde med øvelser, der identificerer de enkeltes menneskelige behov, og med analyse af værdier.
Hvad er de for en størrelse? Hvordan lærer vi dem at kende? Og hvordan sikrer vi, at den enkeltes værdier opfyldes i hverdagen, så alle i organisationen føler sig motiveret for det fælles arbejde hver dag?
 

Kommunikation og samarbejde

Kommunikation er et nøgleord. Det ved vi alle sammen. Men kommunikerer vi, så vi alle forstår hinanden? Ikke så ofte, for vi har hver især vore egen måde at lytte og forstå på.
En ny vinkel på kommunikation i organisationen kan åbne op for en bredere forståelse for hinanden som mennesker og kollegaer. Det skaber bedre samarbejde og derfor også bedre resultater.
Med denne session får I input til, hvordan kommunikationen kan optimeres, via kommunikationsøvelser, indsigtsøvelser og accept og commitment øvelser, så både arbejde og samarbejde forbedres.

Pris: 
Kr. 4.000,- ex. moms 
Hvert tema tager ca. 2,5 timer at komme igennem. Og der kan være op til 25 personer med pr. hold. 
Prisen er inkl. indledende samtale omkring jeres behov og ønsker.

 

Hvem er Liselotte Rørup? 

 

Liselotte Rørup er en erfaren leder både som selvstændig med to virksomheder i baggagen, og som ansat i rejsebureaubranchen, engrosbranchen og turismebranchen, med ansvar for strategiudvikling, forretningsudvikling, projektledelse, budget, personaleledelse samt rekruttering.

Hun har arbejdet både med lokal, national og international markedsføring og salg.
Udvikling, organisering og gennemførsel af projekter indenfor turismeudvikling og CSR har været en stor del af hendes arbejde, samt afvikling af mange former for konferencer, workshops og events for alt fra bestyrelser, ledelsesgrupper, frivillig teams til pensionister og skoleelever.
Nu brænder hun for at bruge hele spektret af sin erhvervserfaring til at hjælpe teams/afdelinger/hold, så hver enkelt på holdet performer bedre via øget tillid, tryghed, motivation og kommunikation. 

Kontakt:  
Kontakt: Rórup – Facilitering, business coaching, projektledelse: Liselotte Rørup

Tel.: +45 27 62 69 64,  mail: liselotte@rorup.dk,   www.rorup.dk

 

Nogle gange er der brug for
at få opbygget teamet, styrket fokus og sikre retning. 


Og andre gange er der blot behov for
hyggeligt samvær og gode grin. 

Har I brug for at grine lidt af - og med - hinanden, har vi 3 forslag til sjove aktiviteter i naturen, der får smilet frem på alle medarbejdere.

Strandhotel Røsnæs ligger midt i noget af det smukkest natur, der er i Danmark, derfor anbefaler vi, 
at I kommer ud i naturen og oplever lidt af Røsnæs, samtidigt med at I har det rigtig sjovt. 

Herunder har vi 3  forslag til aktiviteter, men vi hjælper gerne med til at skræddersy nogle andre løsninger, hvis I har behov for det.

 Segway tur

Dyrehøj Vingaard tilbyder, i samarbejde med Segway Cruise Copenhagen, segway-ture i vinmarkerne. Via radio-udstyr til alle, som er med på turen, kan I alle høre guidens live fortælling, mens I kører rundt i vinmarkerne.   
Her en film fra en af vores firmakunder, der var på firmatur
 med deres ansatte.
Information om priser m.v.til 
Segway tur på Dyrehøj Vingård

Kajaktur

Hvis I skal ud og røre jer og grine lidt sammen, kan vi varmt anbefale at I prøver kræfter med kajaksejlads ved aktivitetshuset på Røsnæs. Turen kræver ingen kajakerfaring og prisen er inkl. leje af kajak, pagaj og vest. Turen afvikles under kyndig vejledning fra kajakinstruktør Folmer Østergaard.
Priser: Voksne kr. 350,- inkl. kaffe og kage. 
Minimum 8 deltager

 

For planlægning af turen skal du tage kontakt til kajakinstruktør Folmer Østergaard. Tlf. 6066 6814.
Mail: folmeroestergaard@gmail.com

Guidet vandretur 

Røsnæs har en meget unik natur, og vi har 11 ruter, der går rundt om hele Røsnæs spidsen. Tilsammen 25 km vandresti.  Prøv 1 eller flere af ruterne og book en guide til at gå med. 
Du kan her finde information om de 11 vandre ruter på Røsnæs  
For booking af guide, kontakt Troels på tlf. 20999390