Aktiv ferie tæt ved Strandhotel Røsnæs

  

  

Aktiv ferie tæt ved Strandhotel Røsnæs

Strandhotel Røsnæs ligger midt i noget af det smukkest natur, der indbyder til aktiv ferie. Hvad enten du er til havkajak, golf, mountainbike, løb eller vandring, så har Røsnæs mange muligheder for aktiv ferie.

Medbring din egen kajak, og start turen rundt om Røsnæs fra hotellets badebro. Hop på din mountainbike og afprøv en af ruterne, der ligger i kystskoven, kun 2 km fra hotellet. Er du mere til aktiv ferie i et par kondisko, så kan du løbe eller vandre Røsnæs Rundt.  

Så har du brug for at komme ud; mærke vinden i håret og den friske luft i lungerne, vil vi varmt anbefale at du kombinere dit besøg hos Strandhotel Røsnæs med aktiviteter i vores smukke natur. 

 

2-retters middag, overnatning og morgenmad

kr. 859,- pr. person

i delt dobbeltværelse. 

Send os en mail eller ring på tlf. 50 10 30 40

Kajak tur Røsnæs Rundt

Har du havkajakken med til Røsnæs skal du prøve turen fra Aktivitetshuset på Ræsnæs havn og til Strandhotel Røsnæs. Turen tager ca. 4 timer og der er flere steder på ruten, hvor du kan stå i land og spise eller drikke medbragt forplejning. 

 

Du kan også tage med på vores planlagte tur Rundt om Røsnæs

Badning og tur i sauna

På Røsnæs Havn finder du dette skønne aktivitetshus. Her kan du klæde om i nye omklædningsrum, komme i sauna, svømme en tur og nyde medbragt kaffe og kage med  udsigt til krabber, fugle og vand så langt øjet rækker.
Aktivitetshuset på Ræsnæs Havn

13 vandreruter på Røsnæs

13 landmarks udgør hele Røsnæs Rundt ruten. Du kan tage turene hver for sig eller du kan tage hele turen på de ca. 25 km. 

Røsnæs Rundt bringer dig ud i den smukkeste natur. Op og ned ad skrænter. Ned til vandet og retur op i skoven og ud på de åbne marker. 

De 13 Røsnæs Rundt landmarks 

 

 

Mountainbike rute

 

 

Røsnæs har mange gode mountainbike ruter. Tæt på hotellet finder du en der er 4,6 km lang. Den går gennem skov og krat, op og ned af skrænter og det tager ca. 1 time at gennemføre ruten. 

 

På hotellet er det  muligt at leje mountainbikes. Vi har 4 cykler stående, men har du brug for flere, så ring eller skriv på forhånd, så skaffer vi flere cykler.

Vi har et samarbejde med Dyrehøj Vingård om cykeludlejning. Og tilsammen har vi 14 mountainbikes. 

Gastronomi i særklasse

Vinder af "Bedst på Sjælland" 2018

Vi passer godt på jer
- og det bliver næsten som at have det hele for jer selv.

Alle steder i Danmark, er det hele lidt anderledes pga. Corona krisen - og vi lover at vi passer godt på jer. Vi placer, så vidt det er muligt, kun gæster på de værelser, hvor I har mulighed for at gå direkte fra værelset og ud til jeres egen lille "terrasse" eller på værelser med fransk altandør. Morgenmaden serveres på bakker til jer, og de øvrige måltider serveres i take-away-poser, så I kan nyde det på værelset, i hotellets lounge eller udenfor. I kan altså sætte jer, der hvor I føler jer mest trygge ved at være.

Hotellet er bygget således at værelserne er fordelt på gange, der ligger i både nordlig, sydlig og østlig retning. Det vil sige, at vi har et stort areal at kunne fordele gæster på. Så I ikke nødvendigvis vil møde andre gæster på jeres gang. Det vil næsten føles, som om I har stedet for jer selv.