fbpx

Aktiv ferie tæt ved Strandhotel Røsnæs

  

  

Aktiv ferie tæt ved Strandhotel Røsnæs

Strandhotel Røsnæs ligger midt i noget af det smukkest natur, der indbyder til aktiv ferie. Hvad enten du er til havkajak, golf, mountainbike, løb eller vandring, så har Røsnæs mange muligheder for aktiv ferie.

Medbring din egen kajak, og start turen rundt om Røsnæs fra hotellets badebro. Hop på din mountainbike og afprøv en af ruterne, der ligger i kystskoven, kun 2 km fra hotellet. Er du mere til aktiv ferie i et par kondisko, så kan du løbe eller vandre Røsnæs Rundt.  

Så har du brug for at komme ud; mærke vinden i håret og den friske luft i lungerne, vil vi varmt anbefale at du kombinere dit besøg hos Strandhotel Røsnæs med aktiviteter i vores smukke natur. 

 

3-retters middag, overnatning og morgenmad

kr. 885,- pr. person

i delt dobbeltværelse. 

Send os en mail eller ring på tlf. 21 21 63 49

Kajak tur Røsnæs Rundt

Har du havkajakken med til Røsnæs skal du prøve turen fra Aktivitetshuset på Ræsnæs havn og til Strandhotel Røsnæs. Turen tager ca. 4 timer og der er flere steder på ruten, hvor du kan stå i land og spise eller drikke medbragt forplejning. 

 

Du kan også tage med på vores planlagte tur Rundt om Røsnæs

Badning og tur i sauna

På Røsnæs Havn finder du dette skønne aktivitetshus. Her kan du klæde om i nye omklædningsrum, komme i sauna, svømme en tur og nyde medbragt kaffe og kage med  udsigt til krabber, fugle og vand så langt øjet rækker.
Aktivitetshuset på Ræsnæs Havn

13 vandreruter på Røsnæs

13 landmarks udgør hele Røsnæs Rundt ruten. Du kan tage turene hver for sig eller du kan tage hele turen på de ca. 25 km. 

Røsnæs Rundt bringer dig ud i den smukkeste natur. Op og ned ad skrænter. Ned til vandet og retur op i skoven og ud på de åbne marker. 

De 13 Røsnæs Rundt landmarks 

 

 

Mountainbike rute

 

 

Røsnæs har mange gode mountainbike ruter. Tæt på hotellet finder du en der er 4,6 km lang. Den går gennem skov og krat, op og ned af skrænter og det tager ca. 1 time at gennemføre ruten. 

 

På hotellet er det  muligt at leje mountainbikes. Vi har 4 cykler stående, men har du brug for flere, så ring eller skriv på forhånd, så skaffer vi flere cykler.

Vi har et samarbejde med Dyrehøj Vingård om cykeludlejning. Og tilsammen har vi 14 mountainbikes. 

Golfferie

En af Strandhotellets nabo er Kalundborg Golfklub. Her finder du en smuk 18-hullers golfbane. De første 9 hullerne vender mod Sejerøbugten. Her er banen i et plant terræn og hullerne er "lange". De sidste 9 huller vender mod Kalundborg Fjord. Denne del af banen er meget kuperet. 

Golfklubben har en lille café, hvor du kan nyde frokosten, kaffen eller en velfortjent fadøl med udsigt til golfbanen. 

Gastronomi i særklasse

Vinder af "Bedst på Sjælland" 2018

Restaurant Naes

Når du er landet tilbage på hotellet, har været i bad og fået slappet lidt af, så melder sulten sig.  Derfor anbefaler vi, at du bestiller bord i god tid, til et besøg i vores restaurant.  Restaurant Naes, der er beliggende i vores smukke hovedhus, server mad i særklasse.

Grøntsager dyrkes på egne marker, kød købes hos gode lokale leverandører og i køkkenet er der hver dag fokus på bæredygtighed, økologi og reducering  af madspild.